Juniorverksamhet

Juniorverksamhet i GK

Inom Gullkrona kryssarklubb är vi måna om att ge barn och ungdomar möjlighet att få lära sig sjövett, segla med  jollar och även mindre kölbåtar samt även i viss mån mindre motorbåtar tillsammans i fin kamratanda. 

Jolleskolan

Jolleskolan pågår från början av maj fram till midsommar samt från medlet av augusti till slutet av september. Jolleskolan hålls måndagar kl 17.30-19.30 i Skräbbölehamnen och nya juniorer är välkomna med i verksamheten. För att delta behöver du vara åtta år gammal samt kunna simma minst 25 meter. Också du som är en lite äldre junior eller kanske tonåring är välkommen med!  

Blev du nyfiken? Tveka inte att ta kontakt och kom sen med och prova på! 

Seglingsläger i Porthamnen

I slutet av sommarlovet ordnar GK varje år ett seglingsläger i Porthamnen. Då brukar juniorerna ofta ta hela familjen med sig för att alla tillsammans ska kunna vara med om några fina sommardagar tillsammans. Juniorerna seglar och simmar mycket, vi har sjöslag och knoptest och så får vi äta en massa god mat och annat gott. De vuxna får hjälpa till med matlagning, att sjösätta jollar och allmänt finnas där för barnen, samtidigt som de också hinner njuta av fina sommardagar tillsammans. Denna sommars läger har redan varit men nästa sommar blir det läger igen! 

Jollelägret i Porthamnen är de flesta juniorernas höjdpunkt.

Kommittéuppsättningen för verksamhetsåret

Juanita Heikius (ordförande), Mathilda Heikius, Ida Henriksson, Petra Lapela, Marlena Laurén, Jockum Lundsten, Mathias Mattsson, Alexander Rittinghaus, Daniela Westman, Kim Westman och Anna Åkerman.

Ta kontakt

Har du frågor eller idéer gällande verksamheten eller vill du kanske delta i verksamheten? Nedan hittar du juniorchefens uppgifter.