Fototävling

Publicerad 26.11.2023

Vi kör igång fototävlingen igen! Skicka in bilder från det gångna året eller även från tidigare år för en chans att vinna ett presentkort. Bilderna kommer att användas i bl.a. GK-kalendern, årsboken och här på webben. I år lottas det ut två 50€ presentkort till Kelovee bland alla deltagare. Utöver detta kommer infokommittén att välja den finaste sommar- och "off-season" -bilden som publiceras på webben. Reglerna för tävlingen ser ut såhär i år:

Alla deltagare som bidrar med i alla fall en bild är med i lottningen av presentkorten. Ifall du vill få två lotter bör du skicka både en sommarbild och en "off-season"-bild. Samma person kan inte vinna båda presentkorten och största möjliga antalet lotter man kan få är två. Inga fysiska pris delas i år ut för de finaste bilderna, men bilderna kommer att publiceras på webben.

Bildkategori 1: Sommarbild (ger en lott). T.ex en bild från båtsäsongen eller en skärgårdsrelaterad bild.

Bildkategori 2: "Off-season" -bild (ger en lott). T.ex. en bild från vintern eller hösten men skall vara utanför båtsäsongen.

Bilderna skickas till info@gk.fi senast lördagen 9.12.2022. Tävlingens resultat publiceras i början av året och vinnarna kontaktas personligen för instruktioner om hur presentkortet kan lösas ut.

Allmänna regler:

  • Bilderna skall helst vara skärgårds-, GK- eller annars bara båtlivsrelaterade och i hög upplösning (minst 10MP)
  • Namnge bilderna i formatet "fotograf_ställe.jpg" så vi har lättare att gå igenom bilderna och minskar risken för fel krediteringar.
  • Bilder som skickas in efter lördagen den 9.12 är inte med i tävlingen.
  • Du får skicka så många bilder du vill.
  • Då du skickar bilder tillåter du att de kan användas till föreningens egen marknadsföring samt till föreningens tryckta och elektroniska material.

Artikelbild: Ida Henriksson (fototävling 2022)


Senaste nytt

11.6.2024

Midsommarfest i Porthamnen

Sommaren står runt hörnet och planerna för sommarens evenemang är i full gång! Näst på tur står midsommarfirandet ute i Porthamnen. Styrelsen kan gladeligen konstatera…

21.5.2024

Vårtalko i Skräbbölehamnen 5.6 kl 18

Var? SkräbböleNär? Onsdagen 5.6. kl.18 Vi röjer utomhus och städar inomhus, plockar skräp, krattar, fixar, röjer, sopar och målar… GK bjuder på musik av blåsorkester…

21.5.2024

Anmälningstiden för jubileumsträffen har förlängts

Vi har förlängt anmälningstiden till jubileumsträffen den 8 juni fram till den 31 maj! Det är alltså fortfarande möjligt att anmäla sig. För mer information…