Fototävling

Publicerad 26.11.2023

Vi kör igång fototävlingen igen! Skicka in bilder från det gångna året eller även från tidigare år för en chans att vinna ett presentkort. Bilderna kommer att användas i bl.a. GK-kalendern, årsboken och här på webben. I år lottas det ut två 50€ presentkort till Kelovee bland alla deltagare. Utöver detta kommer infokommittén att välja den finaste sommar- och "off-season" -bilden som publiceras på webben. Reglerna för tävlingen ser ut såhär i år:

Alla deltagare som bidrar med i alla fall en bild är med i lottningen av presentkorten. Ifall du vill få två lotter bör du skicka både en sommarbild och en "off-season"-bild. Samma person kan inte vinna båda presentkorten och största möjliga antalet lotter man kan få är två. Inga fysiska pris delas i år ut för de finaste bilderna, men bilderna kommer att publiceras på webben.

Bildkategori 1: Sommarbild (ger en lott). T.ex en bild från båtsäsongen eller en skärgårdsrelaterad bild.

Bildkategori 2: "Off-season" -bild (ger en lott). T.ex. en bild från vintern eller hösten men skall vara utanför båtsäsongen.

Bilderna skickas till info@gk.fi senast lördagen 9.12.2022. Tävlingens resultat publiceras i början av året och vinnarna kontaktas personligen för instruktioner om hur presentkortet kan lösas ut.

Allmänna regler:

  • Bilderna skall helst vara skärgårds-, GK- eller annars bara båtlivsrelaterade och i hög upplösning (minst 10MP)
  • Namnge bilderna i formatet "fotograf_ställe.jpg" så vi har lättare att gå igenom bilderna och minskar risken för fel krediteringar.
  • Bilder som skickas in efter lördagen den 9.12 är inte med i tävlingen.
  • Du får skicka så många bilder du vill.
  • Då du skickar bilder tillåter du att de kan användas till föreningens egen marknadsföring samt till föreningens tryckta och elektroniska material.

Artikelbild: Ida Henriksson (fototävling 2022)


Senaste nytt

17.2.2024

GK säljer sin gamla pontonbrygga

GK säljer sin gamla pontonbrygga inklusive brygglock i befintligt skick. Pris 500€ /ponton. Bryggan kan köpas i önskade längder men priset bestäms av antalet pontoner. Inköpet betalas…

17.2.2024

Klubbkväll 21.2: Jubileumsåret

Vi vill bjuda in er till en planeringskväll där vi kommer att lägga grunden för två oförglömliga jubileumshögtider! Styrelsen har bestämt att vi ska fira…

13.11.2023

Valmötesreferat

Valmötet 2023 hölls på Loftet i Skräbbölehamnen 28.10. Mötet började med traditionsenlig flagghalning kl 13 för att officielt avsluta båtsäsongen. På plats var sammanlagt 16…