Utveckling av Skärgårdshavets nationalpark

Publicerad 10.4.2023

Förfrågan till stöd för utvecklingen av Skärgårdshavets nationalpark

Svara och påverka Skärgårdshavets nationalparks framtid! 

Välkommen att svara på Fortstyrelsens enkät vars syfte är att samla in kundupplevelser, information och önskemål från områdets användare till stöd för utvecklingen av Skärgårdshavets nationalpark och andra naturskyddsområden i Skärgårdshavet.  

Enkäten utnyttjas i skötsel- och användningsplanen som utarbetas för Skärgårdshavet under 2023. Med skötsel- och användningsplanen drar man upp riktlinjer för och samordnar skyddet av områdets natur och kulturarv, rekreationsanvändningen samt behoven hos olika användar- och intressentgrupper. Planen styr Fortstyrelsens åtgärder på området under de kommande 10–15 åren. 

Man kan svara både med telefon och med datorn. Vi rekommenderar webbläsaren Chrome. 

Svarstiden går ut den 30 april 2023. 

Gå till enkäten >>>

Artikelbild: Laura Laaksonen


Senaste nytt

16.9.2023

Guidad rundvandring i Skräbbölehamnen 17.9 kl 12:30

I samband med Skräbböledagen kommer en guidad rundvandring ordnas av GK-medlem Aija Mäkinen där klubbens verksamhet och hamnens faciliteter presenteras åt potentiella nya medlemmar.

25.8.2023

Cityregattan 2.9

Cityregattan ordnas igen efter en liten paus. I år ser tidtabellen och innehållet ut som följande: – Skepparmöte kl 11 vid Pargas gästhamn och startskottet…

25.8.2023

Nya regler gällande bottentvätt

Bottentvätt av båtar med giftfärg får härmed endast ske i samband med båtlyftet och ovanför en tvättplatta. Båten får tvättas på egen hand men tvätten…