Vi önskar alla medlemmar än en gång varmt välkomna till Porthamnen för att fira midsommar. Vi kommer även i år att ordna gemensamt program i Porthamnen. Nedan hittar ni ett preliminärt program för midsommarfirandet.

Styrelsen önskar att i år dela upp midsommarfirandet i mindre ansvarsuppdrag och önskar därmed få hjälp av föreningens medlemmar i arrangemanget. Förberedelserna för midsommarfirandet kör igång klockan 13:00 uppe vid paviljongen. Vänligen meddela ifall ni tänker fira midsommaren ute på porthamnen och vad ni kan tänka er hjälpa till med.

Styrelsen ber om hjälp med följande:

-       Midsommarstången

-       Arrangerade av bastuturer

-       Potatiskokning

-       Tillredning av sallad

-       Program för kvällen (t.ex allsång frågesport mm.)

Mera information om dessa uppgifter fås av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (tel. 050 4956942) 

Under eftermiddagen kommer traditionsenlig bastu för herrarna och damerna att värmas, vi hoppas kunna resa midsommarstången tillsammans innan bastuturerna inleds. Vid sidan av bastun kommer middagen att förberedas, notera att föreningen enbart bjuder på lite tilltugg och att båtlagen själva ansvarar för att ha egen mat.

Föreningen bjuder de som väljer att komma på plats på följande;

- Nypotatis
- Skärgårdslimpa
- Sommarsallad

Vi hoppas att alla kan sätta sig ner tillsammans och avnjuta en gemensam midsommarmiddag som består av eget hopplock, samt av det som föreningen bjuder på.

Preliminärt Tidsschema:

Fredag
13:00 Träff vid paviljongen, inleder arbetet med midsommarstången
15:00 (isch) Reser midsommarstången
15-18:00 Bastuturer + förberedning av middagen (Dam och herrbastu skilt)
18:00 Flagghissning + välkomsttal samt välkomstskål.
18:45 Gemensam middag

Lördag

21:00 Flagghalning

Under lördagen arrangeras det också bastuturer enligt behov och önskemål.

Välkomna!