Vi önskar alla medlemmar än en gång varmt välkomna till Porthamnen för att fira midsommar. I år kommer vi att ordna gemensamt program för att återuppliva gamla traditioner. Nedan hittar ni ett preliminärt program för fredagen och lördagen. Ifall ändringar i tidtabellen måste göras, meddelar vi om detta skilt.

Festligheterna inleds kl 13:00 vid paviljongen, där vice-kommodoren önskar medlemmarna välkomna och arbetet med midsommarstången påbörjas. Under eftermiddagen kommer traditionsenlig bastu för herrarna och damerna att värmas, vi hoppas kunna resa midsommarstången tillsammans innan bastuturerna inleds. Vid sidan av bastun kommer middagen att förberedas, notera att föreningen enbart bjuder på lite tilltugg och att båtlagen själva ansvarar för att ha egen mat, det kommer inte att ordnas något knytkalas i år.

Föreningen bjuder de som väljer att komma på plats på följande;

- Nypotatis
- Skärgårdslimpa
- Sommarsallad

På plats finns det möjlighet att grilla något på en av flera grillar, räkna dock med att flera är grillsugna – det är alltså inte rätt ställe att inleda en 75 minuter lång reverse sear -session.

Vi hoppas att alla kan sätta sig ner tillsammans och avnjuta en gemensam midsommarmiddag som består av eget ihopplock, samt av det som föreningen bjuder på.

Under kvällen kommer det att ordnas lite program vid paviljongen, deltagandet kan ske sittandes från det egna bordet.

Tidsschema:
Fredag
13:00 Träff vid paviljongen, inleder arbetet med midsommarstången
15:00 (isch) Reser midsommarstången och skålar tillsammans
15-18:00 Bastuturer + förberedning av middagen (Dam och herrbastu skilt)
18:00 Flagghissning + välkomsttal
18:30 Gemensam middag
19:30 Gemensamt kvällsprogram

Lördag
14:00 Tävlingar båtlagen emellan.
18:30 Gemensam middag
21:00 Flagghalning

Under lördagen arrangeras det också bastuturer enligt behov och önskemål.

Välkomna!