Trots dessa exeptionella tider så närmar sej våren med stora steg och sjösättningen börjar bli aktuell.

Styrelsen har beslutat att gå över till kortbetalning i alla transaktioner mellan medlemmar och föreningen fr.o.m. 1.5.2020. Du som har sjösättning efter den första maj bör alltså vara förberedd på att sköta avgiften per kort. Kom även ihåg att bokningen av båtlyft görs elektroniskt via https://vello.fi/gullkronakryssarklubb/. minst en vecka före lyftet. I samband med sjösättningen gäller det att kontrollera sin båtplats på den uppdaterade bryggplatslistan på anslagstavlan. Mera information om båtlyft hittar du på sidan Vinterförvaring.

Vårfakturor skickades ut tidigare den här månaden. Vänligen kontrollera snarast möjligt att dina uppgifter stämmer och ifall du inte har fått någon faktura bör du kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. snarast möjligt.

Granskningen av brandsläckare börjar också bli aktuellt och kommer att ordnas i mitten av maj. P.g.a. det rådande läget kommer granskningen att se lite annorlunda ut för att minska på onödig människokontakt. Mera info gällande detta kommer i början av maj.